Meghívó

 

2016. december 16.

 

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház minden évben programot hirdet, a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona cím elnyerésére Bács-Kiskun megye 119 települése részére.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Újsolt a 2015. évi statisztikai adatok arányszáma alapján az egyik nyertes település, így jogosult a Királykisasszonyok és Királyfiak Otthona cím viselésére.

Naptári évente az a település kaphatja meg az elismerést, ahol az előző év december 31-én megállapított statisztikai állandó népesség létszámához viszonyítottan legnagyobb százalékos mértékű az ott lakó (állandó bejelentett lakcímmel rendelkező szülők gyermeke) újszülött létszámnövekedés.

Az elismerés részét képezi a településnek adományozott tábla és emléklap, valamint az újszülöttek számára kis ünnepség keretében átadott egy-egy kis jelképes, tűzzománc korona, valamint egy-egy emléklap.

Az átadó ünnepség 2016. december 28-án 10.00 órakor lesz a Könyvtárban, melyre szeretettel meghívom Önt és kedves családját.